VSN_06
Try and Buy Package

VSN Systemen offers a 'Try and Buy' package for OpenTSP NG!

read more
Application Note - Cavium Octeon programming and remote debugging

  VSN Systemen gives away a free Application Note on Cavium Octeon C++ programming and remote debugging.

read more
VSN Systemen Selects Octasic's Vocallo MGW for Multimedia Application Portfolio

VSN Systemen Selects Octasic's Vocallo MGW for Multimedia Application Portfolio.

read more

Stages en afstudeeropdrachten

Binnen VSN Systemen is ook de mogelijkheid aanwezig om je MBO, HBO of Universitaire stage- of afstudeeropdracht te doen. In overleg kijken we naar een project dat goed aansluit bij je vakgebied en interesses, en bovendien een onderdeel vormt van een van de projecten die VSN voor haar klanten uitvoert.

Je krijgt een begeleider/coach toegewezen, die je tijdens het hele project begeleidt en altijd klaar staat om je te assisteren en vragen te beantwoorden. Op deze manier krijg je de kans bezig te zijn met state-of-the-art technologie in een echte business-omgeving en tegelijkertijd een goed kijkje te nemen in de VSN-keuken.

Ben je op zoek naar een stage- of afstudeeropdracht in IT, netwerktechnologie of processen, neem dan eens vrijblijvend contact met ons op om te kijken of wij iets voor je kunnen betekenen.

Voorbeelden van opdrachten zijn Digital PLL design in een FPGA, Jitter meetingen, TDM Timeslot interchanger in FPGA, Fiber optic PBX extender, E1 Test Device, Embedded controller op basis ATMEL processor met TCP/IP interface, Fast database search algoritms en Symbian client applicatie.

Spreekt één van bovenstaande opdrachten, of het kennisgebied jou aan? Neem dan contact met ons op om te kijken wat VSN Systemen voor je stage of afstuderen kan betekenen.