VSN_01
Try and Buy Package

VSN Systemen offers a 'Try and Buy' package for OpenTSP NG!

read more
Application Note - Cavium Octeon programming and remote debugging

  VSN Systemen gives away a free Application Note on Cavium Octeon C++ programming and remote debugging.

read more
VSN Systemen Selects Octasic's Vocallo MGW for Multimedia Application Portfolio

VSN Systemen Selects Octasic's Vocallo MGW for Multimedia Application Portfolio.

read more

Fun To Work@

This section is only available in Dutch. Should you need more information on working for VSN Systemen, do not hesitate to contact us.

Werken bij VSN Systemen

Werken bij VSN Systemen betekent werken in een dynamische omgeving. De telecommunicatiewereld om ons heen verandert in hoog tempo en dat vraagt een groot aanpassingsvermogen van onze collega's. Professionele- en persoonlijke ontwikkeling staan bij ons dan ook hoog in het vaandel: VSN Systemen medewerkers krijgen continu opleiding om de nieuwste kennis te verwerven en daadwerkelijk te kunnen toepassen in hun dagelijkse innovatieve opdrachten.

VSN Systemen is een diverse club mensen. De specialismen varieren van IT, netwerkarchitectuur en processen tot projectmanagement, opleidingen varieren van MBO tot WO. Een ding verenigt ons, en dat is onze cultuur. Hard werken, professionaliteit en plezier in ons werk typeren de sfeer binnen het team. Niet alleen plezier in je werk, maar ook daarbuiten met je collega's.

We werken in een uiterst platte organisatie met zeer korte lijnen naar collega's, die je met je problemen verder kunnen helpen. De kennis en opleiding van onze medewerkers is, met ruim 60 mensen op minimaal HBO nivo, gerust hoog te noemen, waardoor ook een leerzame omgeving is ontstaan. De sfeer binnen VSN is erg goed en er heerst een grote gedrevenheid onder onze medewerkers. Zelfstandig werken is bij VSN een vanzelfsprekendheid, waardoor al je ideeën serieus genomen worden en je ook de mogelijkheid krijgt, om projecten van A tot Z zelf te volgen, of uit te voeren.

Omdat we weten dat we heel wat van je vragen, zetten we daar ook iets tegenover: geen detacheringsbaan met iedere keer een andere werkomgeving en elke dag kilometers file, maar werken in een vast informeel team met enthousiaste collega's, waarin je jezelf op een professionele manier kunt ontwikkelen. 

Een standaard carrierepad binnen VSN Systemen is er niet. We kunnen zorgen voor een steile leercurve en de meest uitdagende en innovatieve projecten in jouw werkveld, toch ben jij de enige regisseur van je eigen ontwikkeling. Eigen initiatief is dan ook een vereiste!

Spreekt bovenstaande je aan en heb je ervaring in telecommunicatie- & data-technologie, processen of IT, kijk dan eens in het linker menu om te zien waar we nog versterking kunnen gebruiken. Uiteraard ben je vrij om een open sollicitatie te sturen als je vindt dat je heel goed zou passen binnen VSN.

Binnen VSN Systemen is ook de mogelijkheid aanwezig om je MBO, HBO of Universitaire stage- of afstudeeropdracht te doen.